Wij zijn Mediageniek

Mediageniek, creators of (online) media since 2005.

Ieder verhaal begint met een idee. Ideeën kunnen de wereld veranderen. Maar wat is nu de kracht van een goed idee? Waar moet het aan voldoen? En hoe vertaal je dat op een visueel attractieve manier naar een goed en begrijpelijk verhaal? In een maatschappij die continue verandert. Die doorlopend vraagt om vernieuwing. En die nieuwe gezamenlijke oplossingen eist. In beeld en geluid.

Wij denken hierin graag met je mee. Met een creativiteit die de grenzen opzoekt. Met het tonen van lef. En een luisterend oor. Gekoppeld aan een ruime kennis en ervaring. Met als doel: het produceren van professionele audiovisuele content. Zoals we dat dagelijks doen voor bedrijven, de overheid, omroepen, non-profitorganisaties, en reclame-/ communicatie bureaus.

Niet als individu maar als professioneel team. Wij. samen. Met de blik op The Bigger Picture maar altijd met aandacht voor details. In het vormgeven van je idee, van creatie tot uiteindelijke oplevering. Op de manier die jij wilt. Vol van innovatie en gericht op activatie. Zodat jouw verhaal anderen motiveert, instrueert en vooral inspireert. Om je boodschap intern te vertellen of om te delen met de hele wereld. Te beleven op elk moment, op elk apparaat, op elke plek. Dat is ons idee.

Geef jouw ideeën de ruimte. Wij doen de rest.
Want wij zijn Mediageniek en wij vertellen jouw verhaal.

Meer weten? Bel 079-3612275 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediageniek | New story. New thinking.

SEBO LogoRGB3DWeb

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Contact

Mediageniek
Willem Dreeslaan 396
2729 NK Zoetermeer
Tel 079 - 3612275