Video

Video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De hele dag worden we geconfronteerd met 'bewegend beeld'. Niet alleen thuis of in het dagelijks gebruik maar vooral online. Ook de zakelijke wereld maakt steeds meer gebruik van social media om in contact te komen en te blijven met hun (potentiële) klanten. Een slimme keus omdat mensen vrijwel altijd en overal online zijn. We kijken, luisteren, lezen, volgen en delen wat we leuk of interessant vinden. Daarom is het zo belangrijk om online, en specifiek op social media, de juiste content in te zetten. En wat werkt nou beter dan online video?


In een paar minuten tijd kun je bijv. op een aansprekende manier vertellen over je bedrijf. Wie je bent, waar je voor staat én wat je allemaal voor je (potentiële) klanten kunt betekenen. En dat is precies wat je wilt. Duidelijk en helder informeren, enthousiasmeren en de kijker aanzetten tot gerichte actie.
Het kan ook zijn dat je juist het verhaal wil vertellen over de achterliggende filosofie. Op deze manier geef je de organisatie, het product of de dienst waarover je vertelt meer diepte, meer imago. Wij kijken daardoor naar ‘the bigger picture’, de totale boodschap die de je wilt meegeven.

Nog een paar belangrijke voordelen van een (online) video: je kunt 'm presenteren vanaf je tablet of je telefoon, delen met de hele wereld via social media en natuurlijk zet je 'm op een prominente plek op je website. Een goeie video op de website of social media zorgt namelijk voor een directe klik met je doelgroep. Een leuke video wordt bekeken, geliked en geshared met 'vrienden' en volgers. Goed voor je imago en naamsbekendheid.

Omdat Mediageniek constant op de hoogte is van alles wat werkt op het gebied van (online) videocommunicatie, kunnen wij je prima ondersteunen in hoe je een zo hoog mogelijk rendement haalt uit het inzetten van (online) video content.

Meer weten over hoe we ook jouw productie de extra beleving kunnen bieden op het gebied van video? Wij kunnen je daar alles over vertellen. Afhankelijk van je vraag of idee kan dat aan de telefoon of via email, maar nog liever gaan we even met je zitten. Dat is allemaal vrijblijvend, gewoon om aan te tonen dat je bij ons aan het juiste adres bent. 
Neem contact met ons op via 079- 3612275 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij praten graag met je verder!

Mediageniek | New story. New thinking.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Contact

Mediageniek
Willem Dreeslaan 396
2729 NK Zoetermeer
Tel 079 - 3612275