Mediageniek: content creatie sinds 2005

Wij zijn Mediageniek, specialist in het ontwikkelen en produceren van audiovisuele content, concepten en formats sinds 2005. Daarnaast adviseren wij op het gebied van publicatie en distributie. Dat doen we voor diverse bedrijven, de overheid, non-profitorganisaties, en reclame-/ communicatie bureau's. En dat doen we ook graag voor jou! 

Want de juiste audiovisuele content zorgt voor een groter bereik, meer bezoekers, en versterkt de relatie met (potentiële) klanten. Maar hoe maak je als merk relevante, makkelijk deelbare en opvallende (corporate/ product/ social/ instructie) content? Maar ook: waarom, wanneer, voor wie en op welke kanalen? Kortom: een doordachte contentstrategie is een must.

Effect creëren, daar doen we het voor. Dit doen wij uiteaard altijd samen met onze klanten. Op deze manier garanderen wij je: kwaliteit, creativiteit, snel schakelen en eerlijke tarieven. Het is ons doel om jouw merk (online) te laten groeien en op te laten vallen. Zodat jouw merk de aanpak krijgt die past bij je doelstellingen, zodat je de juiste doelgroep bereikt en deze wordt aangezet tot gerichte actie. 

Start ook met het neerzetten van sfeer en merkbeleving en zet jouw merk op de eerste plek. Te beleven op elk moment, op elk apparaat, op elke plek.

Breng je merk samen met ons naar het volgende level!

 

Mediageniek | New story. New thinking.

Meer weten? Bel 079-3612275 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SEBO LogoRGB3DWeb

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Contact

Mediageniek
Willem Dreeslaan 396
2729 NK Zoetermeer
Tel 079 - 3612275