Contentcreatie: Audio

Het geluid bij een productie is een meer dan wezenlijk onderdeel van de beleving en daarmee de boodschap die je wilt overbrengen. Denk aan de perfecte muziek, de overtuigende voice over, de vette geluidseffecten en de algehele 'sound' van de productie. Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden en voor een optimale beleving moet het tot in de details kloppen.

Niet alleen bij (online) video content of radio en tv-commercials maar ook bij bijv. audiotours. Voor de juiste voice-overs hebben wij een groot (internationaal) netwerk van professionele stemmen. We nemen ze (veelal) in onze eigen studio op, beschikken hier over professionele software en hardware qua audiobewerking en verwerken ze daarna op de juiste manier in de betreffende productie. Daarnaast beschikken we over een enorme digitale library met duizenden muziektracks en audio/ sound FX.

Iedere productie mixen we zodanig af dat het 'vet' klinkt. Uiteraard afhankelijk van de wijze van gebruik bieden we iedere toepassing z'n eigen geluidsmix. En is het voor televisie, dan wordt het conform de geldende specificaties afgemixt en aangeleverd.

Meer weten over hoe we ook jouw productie de extra beleving kunnen bieden op het gebied van audio? Wij kunnen je daar alles over vertellen. Afhankelijk van je vraag of idee kan dat aan de telefoon of via email, maar nog liever gaan we even met je zitten. Dat is allemaal vrijblijvend, gewoon om aan te tonen dat je bij ons aan het juiste adres bent. 

Wij praten graag met je verder! Neem contact met ons op via 079- 3612275 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mediageniek | New story. New thinking.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Contact

Mediageniek
Willem Dreeslaan 396
2729 NK Zoetermeer
Tel 079 - 3612275