Contentcreatie: Motion graphics

Wat zijn motion graphics? Motion graphics zijn bewegende grafische elementen of teksten in een videoproductie. Daar kunnen we echt de mooiste dingen mee maken! Bijvoorbeeld het animeren van een bedrijfslogo of het ontwerpen van (naam) titels in beeld, maar ook het grafisch (geanimeerd) tonen van cijfers, data of een product. Motion graphics worden dus gebruikt om een video aantrekkelijker en begrijpelijker te maken. Dat kan op allerlei manieren, in 2D of 3D. Voor 2D animatie blijven de ontwerpen 'plat', maar dat wil zeker niet zeggen dat je een animatie zonder diepgang krijgt. Integendeel. Met het juiste design en slim gebruik van motion graphics komt iedere boodschap overtuigend in beeld.

De extra dimensie die je krijgt in een 3D animatie biedt daarentegen meer ruimtelijke vrijheid. De vraag is welke techniek het beste past bij het overdragen van jouw verhaal. De stijl wordt in overleg met jou bepaald volgens ons creatieve proces. Motion graphics spelen een belangrijke rol binnen de inzet van video content marketing. Dit heeft vooral te maken met het feit dat motion graphics een betaalbare manier zijn om complexe materie 'eenvoudig' uit te leggen. Motion graphics kunnen voor allerlei doeleinden en toepassingen worden gebruikt, van uitleg tot promotie.

Meer weten over hoe we ook jouw productie de extra beleving kunnen bieden op het gebied van motion graphics? Wij kunnen je daar alles over vertellen. Afhankelijk van je vraag of idee kan dat aan de telefoon of via email, maar nog liever gaan we even met je zitten. Dat is allemaal vrijblijvend, gewoon om aan te tonen dat je bij ons aan het juiste adres bent. 

Wij praten graag met je verder! Neem contact met ons op via 079- 3612275 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediageniek | New story. New thinking.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Contact

Mediageniek
Willem Dreeslaan 396
2729 NK Zoetermeer
Tel 079 - 3612275