Timothy Meurink

TIMOTHY_website-INFO2.jpg

Timothy (1973) is samen met Paul Vleghaar (sinds 2005) oprichter en eigenaar van Mediageniek. Houdt van positieve energie en ergens voor 1000% voor gaan Hij voelt zich het prettigst aan de voorkant van een productie. Het samen met de klant bedenken en uitwerken van een creatief concept gekoppeld aan de inhoud. Ook aan zaken als de commercie en de planning geeft hij invulling. Timothy wilde als klein 'Meurinkie' het liefste bij de radio werken, nog steeds eigenlijk. Maar ja, je kan niet overal goed in zijn dus dat werd 'm niet. Wel doet hij ook graag audio bij de producties en pikt regelmatig zijn voice-over klusjes mee.

In de wereld van de (online) media wordt veel van je gevraagd, ook als het gaat om het snel kunnen schakelen en creatief en resultaatgericht denken. Dat is iets waarop je bij Timothy zonder meer kunt rekenen.

Meer weten? Bel Timothy op 079-3612275/ 06-54713890 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#mediageniek #creatief #commercieel #audio #planning# #voiceover

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact
met ons op via:
info@mediageniek.nl

Contact

Mediageniek
Willem Dreeslaan 396
2729 NK Zoetermeer
Tel 079 - 3612275